Dr. Andre van der Wurff

Groen Agro Control

Distributieweg 1
2645 EG Delfgauw
Tel. 015 257 2511
agrocontrol.nl

Mail

Dr. Andre van der Wurff

De missie van Groen Agro Control is om met onze expertise onze klanten optimaal te laten presteren. Onze drijfveren zijn zaken te begrijpen, te structureren en samen met onze klanten resultaten te behalen. GAC ondersteunt het project Bittergourd om de sector te ondersteunen in innovatie op gezonde voedsel. Het meetbaar maken van gezonde vers producten is een belangrijke eerste stap voor maatschappelijke acceptatie en het gebruik van gezonde voeding. GAC wil hier graag een bijdrage aan leveren.

 

Groen Agro Control is een meetlaboratorium en heeft state-of-the-art kennis en meetinstrumenten om snel en betrouwbaar een bijdrage te leveren aan innovaties met gezonde voeding. Het bedrijf heeft al een breed assortiment aan metingen in haar aanbod, zoals vitaminen, aminozuren, organische zuren en suikers. De nieuwe inhoud stoffen in Bittergourd vormen een mooie aanvulling hierop.

 

Groen Agro Control kan met haar expertise en ervaring op R&D-niveau nieuwe methoden ontwikkelen waarbij juist de specifieke inhoud stoffen centraal staan.