Harm Weber

Mobiel Centre Marktonderzoek

Harm Weber
Algemeen directeur
harm.weber@mobielcentre.nl
036 53 14 604

Mail

Harm Weber

Green Health Solutions.

Als onderzoeksbureau zijn wij al meer dan 35 jaar gevestigd in de provincie Flevoland. Wij dragen dan ook graag een steentje bij aan de (economische) ontwikkeling van onze provincie. Daarnaast nemen wij onze verantwoordelijkheid op het gebied van MVO. Het project Green Health Solutions is voor Mobiel Centre Marktonderzoek een ideaal project om hier invulling aan te geven.

Met verschillende stakeholders invulling geven aan het ontwikkelen van een verantwoord voedingsmiddel Bitter Gourd, die hopelijk ook de nodige impuls zal geven aan de agrarische sector in Flevoland.

 

Onderzoek en inzicht gaan hand-in-hand.

Hoe wordt bitter gourd als food- of winkelconcept ervaren? De echte (consument)beleving onderzoeken wij in de customer journey. Op het moment van beleven: no bias. Indrukken worden niet vervormd, vergeten of nadien beïnvloed. Wij laten consumenten iedere dag opnieuw antwoorden geven waarop onze opdrachtgevers kunnen sturen.

Voor het project Green Health Solutions gaan wij o.a. onze sensorische experts inzetten die met behulp van consumentenpanels op onze Test Centres een bijdrage gaan leveren aan receptuur optimalisatie. Doel is om de groente Bitter Gourd voor een grote groep consumenten te ontsluiten door het zoeken naar ideale toepassingen van Bitter Gourd. Ook zullen wij onze bijdrage leveren om de markt te verkennen voor deze toepassingen. Hoe wordt het gepresenteerd in bijvoorbeeld de supermarkt? Is er voldoende conversie? Hoe zit het met de herhaalaankopen? Kortom; veel vragen waarvoor Mobiel Centre Marktonderzoek de nodige inzichten zal leveren om deze vragen te kunnen beantwoorden.